POVESTILE CELOR PE CARE DORIM SA-I AJUTAM

POVESTILE CELOR PE CARE DORIM SA-I AJUTAM

vineri, 12 august 2011

Noutati despre Sebastian

Am urmarit inca de la inceput povestea Angelei si a curajosului sau baietel- Sebastian. Ne-am bucurat cand a reusit interventia pentru corectarea anusului retrovers, am fost alaturi (macar cu un gand bun si o rugaciune) cand a trebuit sa treaca prin incercarea unei operatii la coloana, ne-am gandit ca si aceasta a reusit si acum Sebi se poate bucura de copilarie din toata inima.
Se prea poate ca micile vanzari din Bazarul umanitar sa nu fi adus un ajutor financiar semnificativ nevoilor lui Sebi; dar a contat faptul ca povestea lui a fost spusa aici, a fost citita in repetate raduri, a miscat multe inimi si a facut ca multe mamici deosebite sa se mobilizeze pentru a ajuta.
Luna trecuta Sebastian a suferit o operatie pe coloana, a fost curajos, a trecut peste dureri prin care nici un copil nu ar trebui sa treaca, iar noi cei care eram alaturi de el si urmaream povestea am fost fericiti sa aflam ca totul a decurs bine. In sfarsit Sebi va uita de boli, de spitale si de medicamente si va avea copilaria pe care o merita! Sau, cel putin, asa am crezut atunci.
Din pacate, aceasta operatie in privinta careia toata lumea spera sa fie ultima, nu a avut succesul la care ne asteptam. Coloana lui Sebi inca nu s-a indreptat cum trebuie, mai e nevoie de multa terapie si cel mai probabil de inca o interventie chirurgicala.
Nu stim noi de ce drumul acesta greu nu s-a terminat inca pentru Sebi. Dar fiecare pas inainte il face mai puternic, mai rezilient si pe noi ne face sa il admiram mai mult si sa ne straduim in continuare sa ajunga sa traiasca acea copilarie fericita si lipsita de griji.
Va multumim pentru tot sprijinul de pana acum si contam pe voi si in continuare!
Nr de cont : RO54BRDE140SV23173981400 pe numele Stavar Angelica