POVESTILE CELOR PE CARE DORIM SA-I AJUTAM

POVESTILE CELOR PE CARE DORIM SA-I AJUTAM

sâmbătă, 11 decembrie 2010

POVESTEA LUI SEBASTIAN

 
Sebastian, pui de Angela (dorian)

Lui Sebastian i s-a descoperit, in jurul varstei de doi ani, faptul ca are anus contra naturii si de aici au aparut complicatiie. Inainte de a implini trei ani, a suferit doua operatii din cauza unei ocluzii intestinale. Dupa prima operatie, doctorii au spus ca au gasit cauza ocluziei (anusul retrovers) insa vor mai fi necesare inca 2 interventii dificile, pentru ca problema sa se remedieze. Sebi si-a revenit incet incet, trebuia sa tina regim, sa evite constipatia, efortul fizic, insa lucrurile au mers spre bine. Insa de la un punct starea lui Sebi s-a inrautatit, iar doctorii nu au mai putut sa ii face si cea de-a doua operatie, diagnosticul lor fiind foarte rezervat. Pe 18 mai 2010 lui Sebastian i s-a facut cea de-a doua interventie chirurgicala. A trecut cu bine si peste cea de-a doua operatie, si a fost externat. Acum Angela a renuntat la serviciu si sta acasa, ca sa poate avea grija de copil cum trebuie. Mai sunt necesare inca doua interventii chirurgicale pentru ca Sebi sa se vindece, dar finantele parintilor au ajuns la capat. Pentru Angela si Sebastian, rugaciunile voastre, sprijinul si incurajarea sunt extrem de necesare. Dar haideti sa fim alaturi de ei si in acest mod mai pragmatic!

In acest moment, Sebastian se pregateste de ultima operatie, la Budimex, unde i se va reconstrui intestinul gros. Sa speram ca operatia va fi o reusita si Sebastian va putea trai o viata normala de acum incolo. In caz contrar, se va incerca o noua interventie chirurgicala in strainatate. Sebastian are nevoie de 2000 de lei pentru aceasta ultima operatie. Haideti sa fim alaturi de el! Multumim!

Sebastian a fost operat saptamana trecuta, iar operatia s-a dovedit a fi un succes.Baietelul s-a recuperat bine iar parintii sai credeau ca ce a fost mai greu a trecut.
Din pacate, problemele lor nu s-au oprit aici. Lui Sebi i s-a descoperit o forma de scolioza la coloana, ce necesita interventie chirurgicala de urgenta, pana la implinirea varstei de patru ani (Sebastian va face 4 ani peste doar trei luni). In cazul in care operatia este amanata, sunt riscuri foarte mari ca el sa ramana paralizat sau sa aiba probleme neurologice. Este o operatie foarte grea si costisitoare, de asemenea.
Mai sunt trei luni pana la aceasta noua interventie. Sebi a fost externat si trebuie sa poarte un corset special. Speram ca pana atunci, cu ajutorul nostru, al tuturor, sa poata strange suma necesara. Pana la operatie va trebui sa faca si un RMN, care necesita si el alta cheltuiala. Sebi mai are nevoie de 1000 - 1500 de euro ca sa se faca bine!
Sa fim alaturi de acest baietel curajos si foarte incercat, precum si de familia lui!
Multumim!

Nr de cont : RO54BRDE140SV23173981400 pe numele Stavar Angelica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu